VÉGRE! Online végignézhető a teljes új Trianon film

A teljes gigantikus Trianon film online streamelhető

Vadonatúj moziszerű filmelőzetes és a teljes 2.5 órás dokumentumfilm online! Trianon, szabadkőművesség, kulturális marxizmus, zsidóság, globalista pénzügyi elit, muszlim invázió és világjárvány: minden szerepel a filmben! Ami a mi múltunk, az most Európa jelene!

A full HD minőségű, gyönyörű drónfelvételeket és korabeli filmrészleteket is tartalmazó, dr. Drábik János szövegkönyve alapján és több országban készült filmben prof. Bogár László, dr. Raffay Ernő, Szántai Lajos is többször felszólal. A film zenéjében Kovács János Kossuth-díjas karmester is közreműködött. A film választ ad azokra a kérdésekre, amikre a látható, közismert történelem és a Trianonról eddig készült filmek nem adnak választ.

A film a vimeo weboldalán keresztül megtekinthető asztali gépeken, iOS, Android rendszerű okoseszközökön, valamint az Apple TV, Roku, és Chromecast platformjain, 1080p-ben, $6 (kb. 1900 Ft), 48 órán át streamelhető (tehát ez egy filmbérlés 2 napra).

A 100 évvel TRIANON után film díszbemutatója Keszthelyen

Keszthelyi TV híradóbejátszása alább! Nagyon köszönjük! (weboldal archiválva itt, ha a videó eltűnne)

Technikai infó a film megvásárlásához:
A lejátszó jobb-felső vagy jobb-alsó részén, ahol a $6 látható, oda kell kattintani, vásárlás közben regisztrálni szükséges a vimeo-ra (email-címmel javasoljuk, mert a facebook-fiókot a facebook bármikor törölheti), és paypal-es fizetés vagy normál bankkártyás vásárlás.
    Javasoljuk biztonsági okokból, hogy állísátok üresre azt a jelölőnégyzetet, hogy a vimeo rendszere jegyeze-e meg a bankkártyát legközelebbre (ne jegyezze meg).
    Bankkártya helyett mi a paypal-es fizetést javasoljuk, mert ott a paypal rendszerében alapértelmezés szerint lehet pénz vissszatérítést kérni, ha valami gigszer adódik közben; a vimeón a vásárlásnál az irányítószám az országnak és az IP-címnek megfelelő legyen, különben leszedi a pénzt, de hibát ír ki és nem ad hozzáférést (Revolut-tal próbáltuk, ahol függőben-ként írja ki, tehát elvileg még visszakaphatjuk egy hét múlva, de a számláról már lement a pénzt és a Revolut-on nem lehet kezdeményezni pénzvisszatérítést).

Ezt a bejegyzést véletlenül idő előtt posztoltuk, mentés helyett a közzététel gombra ment a kezünk. Egészen pontosan 18:48-kor történt ez (szabadságharc).

100 ÉVVEL TRIANON UTÁN I-II rész 

A nov. 11-én a koronavírus miatt életbe lépett új szabályozások miatt minden élő vetítés elmarad, de online a teljes film megnézhető! Rengeteg munka volt vele, csak ennek éltek szinte egész nap 1.5 évig: támogassátok az alkotókat!

Miért kerül pénzbe? Rengeteg embert zavar, hogy miért kell érte fizetni. Azért, amiért a gyógyszerért, a kenyérért, a fűtésért, a bankszámláért, az iskolatáskáért, a benzinért, a mobiltelefonálásért, az internet-előfizetésért, a kábeltévéért.
    Mert valakinek munkája van benne és addig nem tudott más olyan tevékenységgel foglalkozni, ami az életben maradását és a jólétét (erre is joga van mindenkinek) biztosítaná, ezért EZ kell, hogy legyen az a tevékenység.

    Aki nem dolgozott még videószerkesztéssel, annak halvány lila gőze sincs, hogy mekkora munka a legapróbb nüansznyi apróságokat is megcsinálni egy filmfájlban és hogy milyen hardver igénye, fizikai gépigénye van az ilyen típusú munkának.  
    Akit felháborít, hogy fizetnie kell érte, az a mai naptól kezdve KÖTELEZŐEN háborodjon fel a gyógyszer, az ennivaló, a fűtés, a gépjárművel való közlekedés, az internet-előfizetés, a mobiltelefonálás, a kábeltévé előfizetés fizetős voltán is!!!!!

Miről szól a film, kik szerepelnek benne?

100 évvel Trianon Után Mozifilm Drábik János szövegkönyve alapján

100 évvel Trianon Után Mozifilm. Ezt a képet bátran rakd be blogod, weboldalad oldalsávjába vagy láblécébe. Köszönjük!

Elkészült a gigantikus Trianon film, 100 Évvel Trianon Után címmel! A full HD minőségű, gyönyörű drónfelvételeket és korabeli filmrészleteket is tartalmazó, dr. Drábik János szövegkönyve alapján és több országban készült filmben prof. Bogár László, dr. Raffay Ernő, Szántai Lajos is többször felszólal.

A film választ ad azokra a kérdésekre, amikre a látható, közismert történelem és a Trianonról eddig készült filmek nem adnak választ. A filmben szóba kerül a migránsinvázió és a további globális hatalmi koncentráció és centralizáció céljával megalkotott világjárvány is.

A film zenéjében Kovács János Kossuth-díjas karmester is közreműködött. A leleplező, formabontó, látványos, jól felépített dramaturgiájú, egész estét betöltő, bármely televíziós csatorna által bátran levetíthető, mozi minőségű két részes dokumentumfilm 5.7 millió forintos közösségi finanszírozással és több, mint 570 fő támogatásának köszönhetően valósult meg. Köszönet érte a Hősöknek!

Az ingyenes premier vetítés 2020. október 23-án sikeresen lezajlott, köszönjük mindenkinek a részvételt, díszvendégek voltak Drábik János író, Raffay Ernő történész, Kocsis István drámaíró, történész. Több blogposztot is kiraktunk a premier előtt (bizonyságul lásd itt), a blog átláthatósága miatt azonban most egy posztba sűrítjük az információkat a premier után (a premier plakátja itt volt megtekinthető).

DVD-előrendelés:

A 2 részes “100 Évvel Trianon Után” dokumentumfilmhez DVD előrendelés itt

Előzetesek ezen bejegyzés végén és a film hivatalos weboldalán: https://trianonfilm.com
Vélemények a filmről: https://trianonfilm.com/velemenyek-a-filmrol

A film előzetesei magyar és angol nyelven a CMM Televízió youtube-oldalán is, rövid információk a CMM Televízió fb-oldalán. A rendező facebook-oldala itt.

A Film rövid bemutatása:

Százéves Trianon - Dr. Drábik János legújabb könyve_

Dr. Drábik János – Százéves Trianon: Döntsük meg? Törődjünk bele? Kik Trianon igazi felelősei? – MÁSODIK BŐVÍTETT KIADÁS!

A filmben az Államok Feletti Titkos Hatalmi Elit eredetét, születését, fejlődését és működését leplezzük le.

Az első világháborút követő békeszerződések megkötésekor egy korszak zárult le az emberiség történetében. Rendszerváltás történt.

A dr. Drábik János szövegkönyve alapján készült film bemutatja az Államok Feletti Hatalom létrejöttét és szervezetét, amely előkészítette és kirobbantotta a Nagy Háborút. Ez a Titkos Elit, a Brit világbirodalmon belül erősödött meg, az általa elképzelt Új Világrend létrehozása érdekében.

A történelemoktatás és az akadémikus történészek elhallgatják, elrejtik a valódi felelősök nevét, eredeti szándékait, melyek kirobbantották a nagy háborút, mely végső soron az 1000 éves Magyarország feldarabolásához is vezetett.

A nemzetközi szabadkőművesség aknamunkájának köszönhetően napjainkra már megvalósulóban van az ezer évek óta tervezett Új Világrend és Világállam.

Mikor született a Világállam terve? Kik a tervezők és kik a végrehajtók? Kik a kiválasztottak, akik évezredek alatt, szisztematikusan szervezték, építették titkos tervüket?

Kik azok, akik világuralomra törve háborúk sokaságát zúdították az emberiségre? Hogyan és milyen céllal készítették elő az Új Világrendet, a nemzetek feletti Világ állam megvalósítását?

A film választ ad ezekre a titkolt kérdésekre.

A kétrészes dokumentumfilm többek között feltárja a szabadkőművesség és a marxizmus, múltbeli és jelenbeli, nemzetállamok és keresztény civilizáció elleni együttműködését. A globális pénzügyi elit neomarxista, balliberális ügynökei hasonló nemzetvesztésen fáradoznak most éppúgy mint Trianon idején, de már nemcsak a mi nemzetünk területén és tudatában, hanem egész Európában, de Amerikában is.

További részletesebb bemutatás a film weboldalán.

Legfőbb idézet a filmhez Drábik Jánostól:

“A Trianoni diktátum egy történelmi korszakváltás szégyenteljes produktuma.

Ugyanaz a hatalom, amely nekünk megcsinálta a Trianoni békediktátumot, ma a tömeges invázió támogatásával valójában egész Európa Trianonját készíti elő.

Trianon egy nemzetgyilkossági kísérlet volt, az Európa erőszakos betelepítését szolgáló invázió pedig Európa őshonos keresztény kultúrájú népeit akarja életterüktől megfosztani.”

Dr. Drábik János

Filmvetítések: 

A nov. 11-én a koronavírus miatt életbe lépett új törvényi szabályozások miatt minden élő vetítés elmarad.

Fordítás:

Fordításhoz idegen nyelvekre még mindig hiányzik a segítség, még mindig keresnek önkénteseket az orosz, francia, olasz, szerb, szlovák, román, cseh, lengyel… nyelvekhez, az info@trianonfilm.com lehet jelentkezni!

Lelkes támogatók közül már jelentkeztek azok, akik vállalják az angol, német és spanyol nyelvre történő fordítást, de biztos, hogy itt is elkél a segítség!

Kapcsolódó könyv:

A filmhez kapcsolódó könyv a bookline-on: dr. Drábik János – Százéves Trianon – Döntsük meg? Törődjünk bele? Kik Trianon igazi felelősei?

Hosszú magyar előzetes a film 2. részéhez alább (angolul itt):

Korábbi előzetesek:

A kétrészes dokumentumfilm korábbi hosszú magyar nyelvű filmelőzetesei alább láthatók, a bejegyzés tetején található rövid vimeo-előzetes egy még újabb.

Korábbi cikk a filmről angolul: Janos Drabik – 100 years of Trianon – movie script
https://drabikjanosblog.wordpress.com/2019/11/12/janos-drabik-100-years-of-trianon-movie-script

Korábbi cikk a filmről magyarul: Drábik János – 100 évvel Trianon után – filmforgatókönyv
https://drabikjanosblog.wordpress.com/2019/11/12/drabik-janos-100-evvel-trianon-utan-film-forgatokonyv

Drábik János személyes bevezetője, a film részletesebb összefoglalója:
Leleplező nemzetközi mozifilm készült Trianonról Drábikkal (ez a bejegyzés még a film elkészülte előtt készült)
https://drabikjanosblog.wordpress.com/2019/08/14/leleplezo-nemzetkozi-mozifilm-keszul-trianonrol-drabikkal-segitsegeteket-kerjuk

Hosszú magyar előzetes a film 1. részéhez alább (angolul itt):

Egy külső bejegyzés: Trianon 100 – Matolcsy György jegybankelnök írása
https://novekedes.hu/mag/trianon-100-matolcsy-gyorgy-irasa

Korábbi cikkek a filmről:

Összes trianonos blogbejegyzés: 
https://drabikjanosblog.wordpress.com/category/trianon

 

 

VÉGRE! Online végignézhető a teljes új Trianon film” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólások lezárva