Szrgya Popovics – Útmutató a forradalomhoz

A Göncöl Kiadónál jelent meg Srdja Popovich első magyar nyelvű könyve, ami a Saul Alinsky, Gene Sharp, Robert Helvey tanítványi vonalat követi. Az utcai felforgatás-szakértő CIA-ügynök könyvében is az erőszakmentes erőszakról van szó. Pontosabban fogalmazva a fizikai, gyakran véres erőszaktól mentes kényszerről van szó. Az így kikényszerített kormánybuktatást és rendszerváltást nevezik erőszakmentesnek. Amit Srđa Popović ajánl az olyan tömény erőszak, amelyik csak kezdetben mellőzi a fizikai kényszerítést, de gyakran verekedésbe és az utcai harc más formáiba torkollik.

Mind a négy személy – Mahatma Gandhi-tól eltérőenerkölcs-közömbösen, vagyis erkölcsmentesen (nihilistán), csak az eszközöket vették át a karizmatikus indiai politikustól és csak azt fejlesztették tovább. A társadalmi ellenállás, az aszimmetrikus harc egyik formája volt korábban például a repülőgépek eltérítése, Alinsky, Sharp, Helvey és Popovics követői az indulásukkor akár még autentikusnak – jószándékú célt kitűzőnek is tekinthető – társadalmi megmozdításokat térítenek el egy hamis, kozmopolita liberális irányba, a szervezett magánhatalom világstratégiájának a szolgálatában. 

A mégoly jó szándékkal induló mozgalmak eltérítésére is ma már szociálpszichológiával megtámogatott, komplex módszertanok állnak rendelkezésre. Petőfinek ma egy egészséges forradalommal szinte esélye sem lenne, és a végén még őt kárhoztatnák el, rafinált módon.

Az ezzel a tanítványi vonallal rendelkező Szrgya aktív közreműködésével, és Soros György 18 milliárd dollárjával megtámogatott, civilnek hazudott nemkormányzati zsoldos szervezeteivel remekül egészül ki Ron Werber politikai felforgatás-szakértő célzott tevékenysége. Ha ehhez hozzávesszük a médiát, akkor a totális háborúhoz már csak a fegyverek kellenek.

Vajon miért gyűlölik ennyire a jelenlegi magyar vezetést? Talán mert a központi bank túlságosan nemzeti, és nem pedig inkább a nemzetközi bankok érdekeit képviseli?  Talán nem is a déli határvédő kerítés vagy a “magyar diktatúra” a valódi ok, az csak egy fedőok, egy proxy ok, hogy az igazi megbízók kiléte biztonságosan rejtve maradjon?

Srdja Popovich, Ron Werber, George Soros – az utcai, a politikai és a kontinentális felforgatás szakértői, piramis alakban. Vajon kik a végső megbízók? (a kép teljesen szabadon felhasználható)

Srđa Popović előadásai:
-> magyar nyelvű első könyve: https://bookline.hu/product/home.action?_v=Szrgya_Popovics_Utmutato_a_forradalomho&id=293525&type=22 (érdekesség, hogy a kiadó általi eredei árban a 66-os szám benne van, álcázva: szokás 99-ként jelezni)
-> Youtube-videói itt: https://www.youtube.com/results?search_query=Srdja+Popovic&page=&utm_source=opensearch
-> TED-videója magyar feliratozással itt: https://www.ted.com/talks/srdja_popovic_how_to_topple_a_dictator
-> a liberális Google-nál tartott előadása ezen a linken angolul hallgatható: https://www.youtube.com/watch?v=VCZh581N74E
-> Weboldala: http://blueprintforrevolution.com

Nagyon ajánljuk még az erről a témáról készült forrásgyűjteményt a Leleplező Magazin blogján: https://leleplezomagazin.wordpress.com/2017/10/07/az-orszagbuktatas-eddig-megjelent-konyvei