Drábik János e-könyvei magyarul és angolul

Drabik_Janos_ekonyvei_

Drábik János e-könyvei
epub és mobi formátumban: Bookline.hu – Libri.hu – BookAndWalk.hu – ekonyv.hu – Barnes and Noble, Kobo, Google PlayiTunes

Az e-könyvek számos előnye közül az egyik, hogy olyan digitális könyvjelzőkkel és jegyzetekkel láthatók el, amikkel az információk rendkívül könnyen és gyorsan kereshetővé válnak a könyvben: a nyomtatott könyvekkel szemben rengeteg fáradság spórolható meg ily módon, ez főleg a vaskos, rengeteg fontos információt tartalmazó könyveknél hasznos (tehát minden Drábik-könyvnél ;-) ).

Számos szolgáltatónál ezek a jegyzetek felszinkronizálhatók (felmásolhatók) a szolgáltató szervergépeire, így nem vesznek el a könyveink a bennük levő, fáradságos munkával összegyűjtött jegyzeteinkkel együtt, ha leég a ház; nem tűnnek el a könyvek, ha várost, lakóhelyet váltunk. 

Az ekönyvek digitális tartalomjegyzékkel rendelkeznek, így azonnal tudunk fejezetekhez ugrani. E-book olvasókon, de akár egyszerűen csak a mobilunkon is olvashatjuk őket, így a holt életidő tömegközlekedés egy csapásra hasznos időtöltéssé válik.

Az ekönyvben a szöveg nagyítható, a legtöbb e-könyv olvasón a háttér színe/árnyalata változtatható. Így nem kell hunyorognod, ha nincs rajtad a szemüveg!

Mobileszközökön e-book olvasó mobil applikációkkal (ebook reader app) olvashatók, melyek ott folytatják, ahol abbahagytuk, akkor is, ha közben kikapcsoltuk a programot, vagy a készüléket. Mobilon is tudunk jegyzeteket, könyvjelzőket készíteni az e-könyvbe.

Számos e-könyv kereskedőnek/szolgálatónak külön e-könyv olvasó applikációja van. A könyvek többféle formátumban érhetőek el: .epub és .mobi. Mi általánosságban a rugalmasabb .mobi formátumot ajánljuk és ehhez a Kindle programot.

Ha sokat olvasnánk, de a szemünk nem bírja a LED-es kijelzőket (okostelefon, tablet), érdemes befektetni egy külön ekönyv olvasóba: ezek többnyire elektronikus tintát használnak, így napfényben is tudjuk őket olvasni, nem fárasztják lényegesen jobban a szemet, mint a papír.

Külön ebook olvasó készülékekhez általában az .epub formátum választandó. Ne aggódj: ha Drábik könyvét bármelyik felsorolt magyar szolgáltatónál megvásárolod, mindkét formátumban, időkorlát nélkül bármikor a jövőben el tudod érni.

Az ekönyvek kevés hátránya közé tartozik, hogy nincs olyan finom könyvillatuk, nem lehet őket megfogni és nem lehet velük karizmot edzeni. ;-) Cserébe bárhová magunkkal vihetjük őket és külön ebook olvasón verőfényes napsütésben is gond nélkül tudjuk őket olvasni a szabadban.

Drábik János elektronikus könyvei féláron kaphatók a nyomtatott könyvekhez képest!

Drábik János magyar ekönyvei az alábbi áruházaknál kaphatók (kattints a neveikre a linkekért): Bookline.hu – Libri.hu – BookAndWalk.hu – ekonyv.hu – Barnes and Noble, Kobo, Google PlayiTunes

Books by Janos DRABIK: Barnes and Noble, Kobo, iTunes, Google Play

English books by Janos DRABIK: Barnes and Noble, Kobo, iTunes, Google Play

Drábik János angol nyelvű könyvei az alábbi linkeken kaphatók: Barnes and Noble, Kobo, iTunes, Google Play

Drábik János által az előadásain ajánlott, illetve tanításaihoz kapcsolódó, főleg külföldi könyveket az alábbi Amazon listán gyűjtöttünk össze.

Drábik János korábban .doc formátumban elérhető cikkei .epub és .mobi formátumban is letölthetők:

Drábik János Publikációk .epub Formátumban:
https://app.box.com/s/ve1l536n421znpech9v8nq5kf494mipp
Drábik János Publikációk .mobi Formátumban
https://app.box.com/s/4tzocqpiyvb2berc6y5vv1mgcr2vvuqd