Kutatásaim a Leleplező 2016. őszi számában

Fogjunk össze, segítsen Ön is, hogy a munkám ne legyen hiábavaló! Európát és szeretett Hazánkat a migráns hódítás valós ténye fenyegeti. Európa és benne hazánk újabb Trianonjáról van szó. Itt mi leszünk azok, akikről a jövőben valakik majd könnyes szemmel megemlékeznek. Ezt akarjuk? Meg kell védenünk az életünket!

Ön is nagyon sokat tehet a közös ügyünkért. Ne csak egyedül olvassa az írásaimat, adja tovább a tudást! Tudnunk kell az igazságot, hogy megvédjünk szeretett Hazánkat magunknak és gyermekeinknek!

Az alábbi beágyazott linken ingyenesen megtekinthető és letölthető a Leleplező Magazin 2016. őszi kiadásának tartalomjegyzéke.  

Drábik János kutatásai a mostani Leleplező Magazinban:

  • A 18.-26. oldalon “A migránsinvázió a keresztény és fehérfajú Európa Trianonja” címmel. Érdemes elgondolkozni már csak a címen is.
  • A 68.-86. oldalon a Magazin előző számaiban megjelent írások negyedik részét találjátok “Létezett-e Mohamed?” címmel, a következő számban folytatódik a leleplezés. A cikkben a Gladio B hadművelet részletei is napvilágot látnak.
  • A 112. oldalon az amerikai elnökválasztással kapcsolatban olvashatók tényfeltáró információk “Merre tart az amerikai elnökválasztási kampány?” címmel.

A tartalomjegyzék állománya ingyenesen letölthető az alábbi linkről vagy mobileszközökön erről a linkről (megjelenő listán alulról jelenleg a negyedik találat). Kérem töltse le és küldje tovább barátainak, szeretteinek, ossza meg a kék oldalon!

Mindnyájunknak tudnunk kell az igazságot, hogy megvédhessük a magyarok egyetlen otthonát a világban, szeretett Hazánkat magunknak és Gyermekeinknek!

Kérem, töltse le ingyenesen a 2016. őszi Leleplező Magazin tartalomjegyzékét és bátran küldje tovább ismerőseinek! A teljes magazin pedig továbbra is az Inmedio és Relay újságárusoknál kapható!