Drábik János új hivatalos weboldala elkészült

dr. Drábik János

Szeretettel üdvözlünk minden kedves Látogatót! Dr. Drábik János úr engedélyével teljesen elkészült az új és egyetlen hivatalos weboldala.

A drabikjanos.com 2016. június, július, augusztus hónapban rendszeresen elérhetetlen volt. Ha a régi honlap be is fog tölteni, itt minden megtalálható, ami ott volt és a jövőben ez az új oldal, a drabikjanosblog.wordpress.com fog csak frissülni. Mindent ingyenes eszközökkel oldottunk meg.

spreaker.com/drabikjanos oldalra hangos cikkek fognak kerülni. Ezeket mobilkészülékeken külön applikáció telepítése nélkül is lehet hallgatni, streamingelni, illetve letölteni. Egyúttal ezek a felvételek automatikusan átkerülnek a youtube.com/drabikjanos videóoldalra is. Mind a spreaker, mind a youtube változatokat bátran beágyazhatod (embed) a blogoldaladba!

Drábik János magyar elektronikus könyvei elérhetőek a Bookline.hu, Libri.hu, BookAndWalk.hu, valamint az ekonyv.hu oldalain, magyar és angol e-könyvei pedig megtalálhatóak az iTunes, Google Play, Kobo, Barnes and Noble áruházakban, .epub és .mobi formátumokban. Így János könyveit már a mobilodon is tudod olvasni akár a buszon, vonaton, repülőn is, készülékre letöltve vagy felhőből.

A blogról publikus biztonsági mentést készítettünk az app.box.com/v/drabikjanosbox oldalra a leendő hackertámadások ellen. Emellett természetesen más felhőbeli mentésekkel és offline mentésekkel is rendelkezünk több embernél.

Drábik János képcsatornáit a flickr.com/drabikjanos és a pinterest.com/drabikjanos oldalon kövessétek.

A weboldal jobb oldalán, az oldalsáv középső részében Ajánlott linkek címmel összegyűjtöttünk néhány oldalt, videót, könyvet, amiket Figyelmetekbe ajánlunk!

Érdemes követni a slideshare.net/drabikjanos oldalt, mert az online dokumentumtárakba .doc formátumban kerülnek fel írások régebbről, amelyek nem feltétlenül kerülnek fel a blogra. Az Országos Széchenyi Könyvtár Magyar Elektronikus Könyvtár ezen oldalán (http://mek.oszk.hu/01500/01560/) szereplő írások szerepelnek ezekben jelenleg. A scribd.com/drabikjanoscikkek oldalon pedig gyűjteményekbe (collections) is be vannak rendezve. Ezeket a dokumentumokat bátran ágyazzátok be (embed) a weboldalaitokba!

Az információ kint van, a tudás elérhető. Vigyétek tovább a Lángot!