Amerikai szervezetek finanszírozzák az embercsempészeket?

Szembetűnő, hogy szakadatlanul özönlenek a bevándorlók, a menekültek az Európai Unióba. Sokan eldobják, vagy megsemmisítik útleveleiket, személyi okmányaikat, de még többen vannak, akik jelentős mennyiségű pénzzel a zsebükben érkeznek. Felmerül a kérdés, hogy ezt a szervezett népvándorlást vajon megtervezték-e, és ha igen, akkor kik voltak azok, akiknek érdekükben állt Európa elárasztása észak-afrikai, közel-keleti és dél-ázsiai menekültekkel. Az osztrák Info Direkt nevű, több éve elektronikusan és nyomtatásban is megjelenő független magazin 2015. augusztus 5-én bennfentes forrásra hivatkozva azt állította, hogy az Egyesült Államok finanszírozza az Európába irányuló embercsempészetet. Az Info Direkt véleménye szerint tájékoztatni kell a közvéleményt az osztrák titkosszolgálattól kiszivárgott értesülésekről, miszerint amerikai szervezetek finanszírozzák azokat az embercsempészeket, akik naponta több ezer menekültet szállítanak Európába. Az Info Direkt szerkesztősége így ír erről:

„Az embercsempészek hatalmas összegeket követelnek azért, hogy a menekülteket illegálisan Európába hozzák. A szállítási körülmények gyakran igen rosszak, mégis egy fuvar ténylegesen 7000 és 14000 euró közötti összegbe kerül. Az összeg nagysága a térségektől és a csempészszervezetektől függően eltér egymástól.”

A menedékjog-kérőkkel foglalkozó rendőri szervektől (egyedül Traiskirchen-ben több mint száz főállású ügyintéző foglalkozik naponta a menekültekkel) már régóta tudják az osztrákok, hogy mekkora összegeket követelnek az embercsempészek és milyen körülmények között teljesítik vállalásaikat. Egyre többször felmerül az a gyanú is, hogy az USA geostratégiai értelemben érdekelt lehet ebben a népvándorlásban. Egyes szakértők már készek megbízható információkat kiszivárogtatni, de egyikük sem akarja egyelőre teljes nevével vállalni a nyilvánosságot.

Az említett tudósítás így folytatódik:

„Vannak információk arról, hogy Amerikában egyes szervezetek társfinanszírozási modellt dolgoztak ki, és a csempészköltségek jelentős részét magukra vállalták. Nem minden észak-afrikai menekültnek van 11000 eurója készpénzben. Feltehetjük a kérdést: honnan jön a pénz?”

Szigorú hírzárlat van elrendelve a tömeges bevándorlásra vonatkozóan. „Még a Katonai Hírszerzési Hivatal (a HNAA) sem rendelkezik információkkal, vagy ha igen, akkor nem meri azokat tovább adni. A közvéleménynek azonban ismernie kell a menekült-kérdés hátterét. Ugyanazok a körök húzódhatnak meg a népvándorlás mögött, akik egy évvel ezelőtt anarchiába taszították Ukrajnát.”

Az Info Direkt szerkesztősége arra kért minden érintettet, újságírót, rendőrségi- és titkosszolgálati munkatársat, hogy segítse megbízható információkkal a szerkesztőséget. A nyilvánosság széleskörű tájékoztatása megakadályozhatja a kialakult válság további elmélyülését.

Forrás: http://www.info-direkt.at/insider-die-usa-bezahlen-die-schlepper-nach-europa/

A lap szövege szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználni csak pontos forrásmegjelöléssel, és ide mutató linkkel szabad.