Mit kell tenni a magyar nemzet megmaradásáért előadássorozat

Honlapom minden kedves olvasójának!

Kedves Olvasó!

A 8-részes előadássorozat hatodik, hetedik és nyolcadik részére 2011. november 21-én, hétfőn, december 5-én, hétfőn és december 19-én, hétfőn délután 18 órai kezdettel a Magyarok Világszövetsége székházában, Budapest, V. kerület, Semmelweis utca 1-3 szám alatt kerül sor.

A hatodik előadás arról szól, hogyan működnek világszinten a pénzhelyettesítők és a helyi pénzek, miként lehetne a duális pénzrendszer kialakításával legalább részben visszaszerezni az elvesztett nemzeti vagyont.


A hetedik téma arról szól, hogy milyen a pénzügy világrendszer és Magyarország kapcsolata. Miként lehetne egy olyan pénzrendszert kialakítani, amelyben a termelőgazdaság elsőbbsége érvényesül a pénzügyi szektorral szemben. Választ keresünk arra, miért működne hatékonyabban kamatmechanizmus nélkül a pénzrendszer.
A nyolcadik téma arról szól, hogy miként alakulhat az emberiség és a magyar nemzet jövője a XXI. században. A tulajdont és a vagyont a természetes személy teljesítményéhez kell kapcsolni. Így helyre lehet állítani az univerzális erkölcs elsőbbségét a profittal szemben, és meg lehet erősíteni az üzleti etikát is.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Tisztelettel és barátsággal,

Drábik János